Θέμα

Δύο οι νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)

Δύο οι νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο είναι οι νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης. Οι  άνθρωποι έχουν πέσει νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι και ένας είναι τραυματίας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία ο δράστης ήταν ένας, και καθόταν κρυμμένος πίσω από θάμνους. Κατόπιν πήγε μπροστά από το καφέ-μπαρ, και άνοιξε πυρ.

Φέρεται να φόραγε σκούρα ρούχα και μάσκα για τον κορονοϊό σύμφωνα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα.

Παράλληλα με τις έρευνες της αστυνομίας στον χώρο που σημειώθηκε το περιστατικό, αλλά και τις έρευνες στην περιοχή από μηχανοκίνητες ομάδες, αυτή την ώρα κλιμάκιο της ασφαλείας μαζεύει βιντεοληπτικό υλικό από τα καταστήματα επί της 25ης Μαρτίου.

Ήδη, πριν λίγη ώρα, το protothema.gr, δημοσίευσε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άγνωστος άνδρας φορώντας στο πρόσωπο του χειρουργική μάσκα εισβάλλει στην καφετέρια και ανοίγει πυρ εναντίον των θαμώνων.

«Καθόμουν στο παγκάκι όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. 4-5 πρέπει να έπεσαν. Ενστικτωδώς έπεσα κάτω μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Γύρισα και είδα στο μπαρ να φωνάζει ο κόσμος και να γίνεται χαμός. Επικράτησε πανικός. Δεν είδα αν ήταν ένας ή περισσότεροι οι δράστες», δήλωσε χαρακτηριστικά στον Σκάι αυτόπτης μάρτυρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X