Κοινωνία

Εκτός Survivor ο Ασημακόπουλος – Η συγκινητική αποχώρηση

Εκτός Survivor ο Ασημακόπουλος – Η συγκινητική αποχώρηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2021 και αφού ανακοινώθηκε πως φεύγει από το ριάλιτι, κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με τα όμορφα λόγια που είπε.

Πλέον οι Κόρομι, Κατσούλης, Ρουμελιώτη και Μπόγδανος διαμορφώνουν την τελική τετράδα και αναμένεται να έχουμε ιδιαίτερες ανατροπές!

Λίγο πριν αποχωρήσει ο  ο παίκτης του Survivor 2021 είπε:

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα.»

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αναμένουμε τον ημιτελικό!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X