Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθει ο παιδοβιαστής με το βαν που κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθει ο παιδοβιαστής με το βαν που κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη ο «βιαστής με το λευκό βαν» που είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 έτη φυλάκισης αλλά στα 6 χρόνια είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συνελήφθη ύστερα από σχετικό ένταλμα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου ένας 47χρονος Έλληνας στην περιοχή της Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα για πράξεις που έλαβαν χώρα πριν περίπου έναν χρόνο σε βάρος του 14χρονου ανιψιού του.

Η καταγγελία είχε γίνει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, εκδόθηκε και εκτελέστηκε ένταλμα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής και ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για τον ίδιο άντρα που είναι γνωστός ως «ο βιαστής με το βανάκι», ο οποίος επίσης διαμένει στην ίδια περιοχή. Ο συγκεκριμένος έχει πρόσφατα αποφυλακιστεί και σε βάρος του δεν εκκρεμεί κάποια νέα καταγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το MEGA oι κάτοικοι της περιοχής, όπου κατοικεί ο άνδρας εδώ και έναν μήνα, έχουν θορυβηθεί καθώς συνεχώς μιλάει για σεξ και κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές.

Το πρώτο καμπανάκι χτύπησε όταν είδαν ότι έπιασε κουβέντα με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον είδαν με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X