Αθλητισμός

Πανθεσσαλικό: Εγκληματικές ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ

Πανθεσσαλικό: Εγκληματικές ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πανθεσσαλικό: Νέες εικόνες ντροπής με τα όργια της Αστυνομίας έρχονται από το Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου χωρίς λόγο και αιτία διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με εκτεταμένη χρήση χημικών εντός του γηπέδου στην εξέδρα που φιλοξενούσε τους φίλους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει καταγράψει άνδρα των ΜΑΤ να πλησιάζει προς την εξέδρα και να ρίχνει δακρυγόνο στην διπλανή κερκίδα.

Την ενέργεια αυτή βλέπουν φίλαθλοι που βρίσκονται στις κάτω θέσεις της εξέδρας και αντιδρούν φωνάζοντας προφανώς ειρωνικά «μπράβο, μπράβο μάγκα».

 

Η Οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό.

Σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ με εντολή της συμμορίας έστειλε τους Παπαπέτρου και Γκορτσίλα να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

https://twitter.com/k13stas/status/1731380275681083698

Επεισοδιακό τέλος στο Βόλος–Ολυμπιακός: Δακρυγόνα και διακοπή του αγώνα στις καθυστερήσεις

Το κράτος και οι δικαστικές αρχές που στο παρελθόν είχαν δείξει ιδιαίτερο ζήλο για την υποτιθέμενη κάθαρση του ποδοσφαίρου, διατάζοντας ακόμα και την παρακολούθηση των τηλεφώνων των μισών παραγόντων, σήμερα αδιαφορεί πλήρως δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασχολείται και έχοντας αφήσει το ποδόσφαιρο στη μαύρη μοίρα που το έβαλε η μαφία και το παρακράτος.

Το τι θα γίνει από εδώ και εμπρός είναι αβέβαιο. Η μαφία θα συνεχίζει το έργο της κάθε εβδομάδα με όπλο τους τη διαιτησία, τους βαρίστες, τους παρατηρητές τις κροτίδες, τα δακρυγόνα κλπ, κλπ.

Πώς άραγε θα σταματήσει αυτό; Θα περιμένουμε την ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού που βλέπει να τον προκαλούν καθημερινά;

Θα περιμένουμε μια ασύλληπτη τραγωδία για να ξυπνήσει η κυβέρνηση και να ασχοληθεί;

Εδώ και 3,5 χρόνια τουλάχιστον, πέντε εκατομμύρια κόσμος προκαλείται συστηματικά και ένα ξέσπασμα ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο.

Και δυστυχώς με τα όργια που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Πράγμα που κανείς μας δε θέλει και κατευνάζουμε διαρκώς την οργή του κόσμου!

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. που κατάφερε να κάνει ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τρέχουν στ’ αποδυτήρια να σωθούν. Συγχαρητήρια στους άνδρες-ντροπή της ΥΜΕΤ που κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες που έφευγαν μέσα σε πανικό.

Να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο;

Σε ένα ματς που μας έχουν ακυρώσει 2 κανονικά γκολ και δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι (22’, 59’, 81’) θέλετε να πούμε για ποδόσφαιρο; Εδώ κάποιοι θέλησαν να μην συνεχιστεί καν το ματς και να τιμωρηθούμε ακόμα μια φορά και πέταξαν δεκάδες δακρυγόνα.

Ντροπή σε όλους και πάνω απ’ όλα σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Δείτε το βίντεο του iefimerida.gr

 

Μπέος: «Οι αληταράδες, που δεν ξέρουμε από που προστατεύονται, ασελγούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ευθύνες στην Αστυνομία ρίχνει ο Δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης ομάδας, για τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως δεν θα παίξει ρόλο στο να τιμωρηθεί κάποιος σύλλογος.

Πυρ και μανία ο Αχιλλέας Μπέος για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Βόλος – Ολυμπιακός, με τον ισχυρό άνδρα των γηπεδούχων να μιλάει για τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πολύς κόσμος θα αναρωτηθεί για την στάση του Βόλου. Ο Βόλος δεν θα παίξει ρόλο στο να τιμωρηθεί καμία ομάδα. Επί ημερών μου δεν θα γίνει. Είναι ντροπή αυτό που είδαμε. Έχει ευθύνη και η ΕΛ.ΑΣ. Δεν είναι τρόπος αυτός να ωθούν τον κόσμο με δακρυγόνα. Παίκτες έπεσαν κάτω δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, τους βάλαμε οξυγόνο. Παιδιά μικρά δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Οσοι έχουν τη δύναμη να φτιάξουν το ποδόσφαιρο δεν πουν τέρμα οι αλήτες από το ποδόσφαιρο. Δεν θα γίνει τίποτα. Οι αληταράδες που δεν ξέρω από που προστατεύονται συνεχίζουν να ασελγούν εναντίον του ποδοσφαίρου και είναι ντροπή».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Σε ανακοίνωση προέβη η ΕΛ.ΑΣ. για όσα συνέβησαν στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση: «στο 90ό λεπτό του αγώνα, άτομα, που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου, προσπάθησαν να εισέλθουν εντός του γηπέδου. Oι άμεσες ενέργειες των αστυνομικών, που εκτελούσαν μέτρα τάξης, με την χρήση των ενδεδειγμένων μεθόδων, απέτρεψαν την είσοδό τους».

Παράλληλα, γνωστοποιεί πως «αργότερα, μεγαλύτερη ομάδα εκατοντάδων ατόμων, έξω από το γήπεδο, κινήθηκε απειλητικά κατά αστυνομικών -εκσφενδονίζοντας αντικείμενα (πέτρες και φωτοβολίδες ευθείας βολής)- με αποτέλεσμα να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα των οργάνων της τάξης και να προκληθούν ζημιές σε δύο υπηρεσιακά λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα μέσα -περιλαμβανομένης της περιορισμένης χρήσης δακρυγόνων μέσων στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου- τους απώθησαν, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το σημείο και να μην επεκταθεί η ένταση, ενώ πραγματοποιήθηκαν 16 προσαγωγές».

«Στη διάρκεια των ελέγχων πριν την έναρξη του αγώνα συνελήφθησαν 6 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών καθώς και για κατοχή ναρκωτικών» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Πηγή: pentapostagma.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X