Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Το SOS της Καρολάιν και οι περίεργες δουλειές του συζυγοκτόνου τις Κυριακές – Τι κατέθεσε η «ψυχολόγος»

Γλυκά Νερά: Το SOS της Καρολάιν και οι περίεργες δουλειές του συζυγοκτόνου τις Κυριακές – Τι κατέθεσε η «ψυχολόγος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γλυκά Νερά: Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος τη δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα στον ανακριτή και επί τέσσερις ώρες είπε όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού. Μίλησε για τις σχεδόν 20 συνεδρίες που έκαναν μαζί της, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αποκάλυψε και τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, όμως όταν βγήκε από το γραφείο αυτός, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να χωρίσει από τον σύζυγό της και ζήτησε βοήθεια, όντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο»…

Παράλληλα, η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου όπου αυτός φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο, όμως παράλληλα επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη και τι προτίθεται να αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές.

Εντυπωσιακό είναι ακόμη ότι ο 33χρονος στην εν λόγω συνάντηση του είχε εκφράσει και… υποψίες ότι η «ληστρική» επίθεση -σύμφωνα με το σενάριο που είχε παρουσιάσει στην ΕΛΑΣ- στα Γλυκά Νερά, εκπορευόταν από άτομα με τα οποία είχε έλθει σε συναλλαγή για την αγορά οικοπέδου και οι οποίοι υποτίθεται ότι τον είχαν παραπλανήσει.

Οι περίεργες δουλειές του πιλότου τις Κυριακές

Προς τον Ιανουάριο, η Καρολάιν άρχισε να λέει στην σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι είχε κάποιες αμφιβολίες για τη ζωή του πιλότου. Δηλαδή της είπε ότι ξαφνικά εκείνος άρχισε να φεύγει για δουλειά ακόμα και τις Κυριακές, ενώ γνώριζε ότι δεν εργαζόταν τις Κυριακές και αναρωτιόταν που μπορεί να πήγαινε. Ακόμα, είπε ότι οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα, πάνω που είχε αρχίσει να ανοίγεται η Καρολάιν και να ζητάει και τις συμβουλές της. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό έγινε μετά από εντολή του 33χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X