Θέμα

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Η 43χρονη που δολοφονήθηκε είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Η 43χρονη που δολοφονήθηκε είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα. Η άτυχη γυναίκα είχε κάνει καταγγελία για ξυλοδαρμό από τον 70χρονο σύντροφό της στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον συγκεκριμένο άνδρα πριν λίγες μέρες. Σημειώνεται ότι οι δύο τους διατηρούσαν μακροχρόνια σχέση.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στον οδό Αίαντος στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας, έχοντας δεχτεί δύο πυροβολισμούς. Το έγκλημα έλαβε χώρα περίπου στις 9.30 το πρωί της Τρίτης, με τους γείτονες της 43χρονης να αναφέρουν πως πριν τους πυροβολισμούς ακούστηκε έντονη λογομαχία.

Νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας, που δέχτηκε μία σφαίρα στο στήθος και μία στην κοιλιά είναι ο σύντροφός της, ο οποίος και έχει εξαφανιστεί. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της δείχνουν προς εκείνη την κατεύθυνση.

Η καταγγελία για ξυλοδαρμό

Νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως η 42χρονη που δολοφονήθηκε, τον είχε καταγγείλει στο Α.Τ Σαλαμίνας για ξυλοδαρμό και μάλιστα λίγες ημέρες πριν.

Συγκεκριμένα, είχε κάνει την καταγγελία στις 2 Δεκεμβρίου, με τον ύποπτο, να εξαφανίζεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αναζητήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, δεν εντοπίστηκε και δεν συνελήφθη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X