Κοινωνία

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Πήρε προθεσμία ο 39χρονος – Τι ισχυρίστηκε

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Πήρε προθεσμία ο 39χρονος – Τι ισχυρίστηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 39χρονος γυναικοκτόνος που δολοφόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 39χρονος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ατάραχος και ήρεμος, ενώ δεν είχε δικηγόρο. Οι κατηγορίες που του ασκήθηκαν είναι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της οπλοφορίας και της οπλοκατοχής.

«Παίζαμε με το όπλο» φέρεται να ισχυρίστηκε, ενώπιον των αρχών, προσθέτοντας ότι «έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια, αλλά εκπυρσοκρότησε».

Ο ίδιος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια από την πίσω είσοδο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με σκυμμένο το κεφάλι και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του.

Το χρονικό

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε, σημειώθηκε περίπου στις 7:30 το πρωί χθες Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αποχώρησε τα ξημερώματα από νυχτερινό μαγαζί, όπου βρίσκονταν μαζί. Ο 39χρονος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του, ενημέρωσε ο ίδιος το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία

Θεωρείται πολύ πιθανόν όταν έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Πατρόκλου να σημειώθηκε ένας ακόμη έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους. Μέχρι χθες δεν είχε διακριβωθεί τι ακριβώς προηγήθηκε της εν ψυχρώ εκτέλεσης της 29χρονης Νίνας. Ο 39χρονος πυροβόλησε με ένα πιστόλι τη σύντροφό του στο κεφάλι, η οποία έχασε ακαριαία τη ζωή της.

Μερικά λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί που καταφτάνουν στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Πατρόκλου, δίπλα στο γήπεδο του ΟΦΗ, αντικρίζουν την 29χρονη Νίνα να κείτεται στο πάτωμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος…

Ο δράστης συλλαμβάνεται χωρίς να φέρει αντίσταση. Στο μεταξύ, οι γείτονες του ζευγαριού – παρά το ότι αναφέρουν ότι οι προστριβές και οι εντάσεις μεταξύ θύτη και θύματος ήταν συχνές – εμφανίζονται σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X