Θέμα

Η Κεραμέως πήρε πίσω την «προγεννητική αγωγή» στα σχολεία μετά την οργή

Η Κεραμέως πήρε πίσω την «προγεννητική αγωγή» στα σχολεία μετά την οργή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μοιάζει αδιανόητο στην Ελλάδα του 2022 να θέλει η υπουργός Παιδείας να βάλει στα σχολεία τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού». Το επιχείρησε η Νίκη Κεραμέως, αλλά (ευτυχώς) οι αντιδράσεις και η κατακραυγή ήταν θυελλώδεις και υπό το βάρος της οργής λαού, το πήγαν πίσω!

Τα «εκπαιδευτικά» βίντεο που εστάλησαν στα γυμνάσια με θέμα την Προγεννητική Αγωγή, και τα οποία αναπαράγουν τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού», που υποστηρίζει ότι η ζωή του βρέφους αρχίζει με τη σύλληψη, «αποσύρονται»… άρον άρον.

Γιατί; Γιατί ντράπηκε και η ντροπή με τη νέα αναχρονιστική πρακτική της Νίκης Κεραμέως. Γιατί στα social media η οργή ξεχειλίζει, γιατί το hashtag κεραμέως_παραιτήσου επέστρεψε δριμύτερο!

Δείτε τα βίντεο που ήθελαν να παίξουν στα σχολεία…

https://youtu.be/IX6XapbgKWI

Μετά τη σφοδρή κριτική και τις αντιδράσεις, το Ινστιστούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ανακοίνωσε ότι «ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γιάννης Αντωνίου ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΠ αποφάσισε την ανάκληση της έγκρισης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου “Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής”».

«Η Κεραμέως μας υπενθυμίζει ότι ακροδεξιά σημαίνει μίσος για το δικαίωμα των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματος, μίσος για την ελευθερία στον σεξουαλικό προσανατολισμό και μίσος για την επιστήμη.

Πρέπει να φύγουν!», σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόποθλος, επιτιθέμενος στην υπουργό Παιδείας.


Οργή στο twitter

https://twitter.com/__iSeeYou_/status/1487324254760804355?s=20&t=Tui5A-IoWb_TCM3hMn2csg

https://twitter.com/Angelicagapi/status/1487336717619281924?s=20&t=dk8MYtGImiH2P6jtdYDh6g

Σημειώνεται ότι το σκοταδιστικό υλικό που ενέκρινε η Υπουργός Παιδείας, το ετοίμασε μια Εταιρεία που η εκκλησία την κατατάσσει στις αιρέσεις!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X