Κοινωνία

Καπουτζίδης σε Λιάγκα: Θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις αν μου έκανες αυτά που έχεις κάνει στον Κασσελάκη

Καπουτζίδης σε Λιάγκα: Θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις αν μου έκανες αυτά που έχεις κάνει στον Κασσελάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία πολύ καυστική απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη, με τον ηθοποιό να φέρνει σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε ότι αν ήταν στη θέση του Στέφανου Κασσελάκη, θα είχε «ταράξει στις μηνύσεις» τον Γιώργο Λιάγκα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις.

 

Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις. Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς;».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης «τρόλαρε» τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας: «Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Αυτό κανονικά πρέπει να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αυτό σαν ιατρική ανακάλυψη είναι πιο σημαντικό».

 

Από το 14ο λεπτό το απόσπασμα

 



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X