Media

Γιώργος Καπουτζίδης: Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό και σας το λέμε πολλοί (βίντεο)

Γιώργος Καπουτζίδης: Το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι χαμηλό και σας το λέμε πολλοί (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ΜΜΕ και αυτό το λένε πολλοί ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων.

«Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλώντας στο Action 24. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Όταν έρχεται κάποιος, χωρίς να το έχουμε συμφωνήσει, στα καλά του καθουμένου, έξω από ένα γύρισμα ή έξω από ένα θέατρο που πάμε για πρόβα, δεν απαντάω. Λέω “χίλια συγγνώμη, δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση“.

Τώρα πια το έχω κατακτήσει αυτό. Μόνο αυτό λέω αυτό και τελειώνει η υπόθεση. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε να πει ο κ. Νταλάρας και σε αυτό θέλω να εστιάσω, όχι στο αν ο τρόπος ήταν σωστός, αν έπρεπε να τα ακούσει το τάδε παιδί.

 

Σας το λέμε με πολλούς τρόπους, δεν το έχει πει μόνο ο Νταλάρας, το έχουν πει πολλοί άνθρωποι και του ποιοτικού και του έντεχνου και του θεάτρου και της τηλεόρασης, ότι το επίπεδο της δημοσιογραφίας είναι, δυστυχώς, χαμηλό πολλές φορές.

 

Προσπαθούμε να σας το πούμε, να σας το ψελλίσουμε. Γιατί αν κάποιος το πει και πιο δυνατά, την επόμενη μέρα θα ενωθούν όλες οι εφημερίδες από την Εστία έως την Espresso και σε κοπανάνε. Για αυτό δεν μιλάμε και πολύ.

 

Και επειδή το ακούτε από παντού, κάντε κάτι. Όταν ακούτε τόσες ενστάσεις από τόσους διαφορετικούς ανθρώπους, υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X