Κοινωνία

Κατολισθήσεις στην Εθνική Οδό Λαμίας- Καρδίτσας – Κατολισθήσεις και στο Ναύπλιο

Κατολισθήσεις στην Εθνική Οδό Λαμίας- Καρδίτσας – Κατολισθήσεις και στο Ναύπλιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρδίτσας μέχρι και το 16οχιλιόμετρο, ενώ τα σημαντικότερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στον δρόμο για Μπράλο καθώς οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με έναν τεράστιο βράχο στη ΛΕΑ.

Από την Τροχαία Λαμίας ειδοποιήθηκε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα στείλει συνεργείο τη Δευτέρα προκειμένου οι δυνάμεις της να μείνουν στη Λοκρίδα. Εκεί όπου τα καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για την αποκατάσταση των ζημιών στις περιουσίες που απειλούνται από τα νερά.

Σημειώνουμε ότι κατολισθήσεις σημειώθηκαν και περιμετρικά στην πόλη της Λαμίας, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Κατολισθήσεις και στο Ναύπλιο

Την πτώση μεγάλου δέντρου στην πλατεία Αρβανιτιά του Ναυπλίου προκάλεσε η διάβρωση του εδάφους από την παρατεταμένη βροχόπτωση των προηγουμένων ημερών.

Από την πτώση του δέντρου αποκολλήθηκαν και μεγάλοι βράχοι, χώματα και πέτρες από την πλαγιά στους πρόποδες του Παλαμηδίου.

Επίσης μικρής έκτασης κατολισθήσεις σημειώθηκαν και στα πρανή του δρόμου που οδηγεί στο ελικοδρόμιο στην Ακροναυπλία.

Συνεργεία του Δήμου θα αποκαταστήσουν τις ζημιές ενώ θα χρειαστεί και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για την κοπή του μεγάλου δέντρου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X