Κοινωνία

Κρήτη: Μαρτυρίες «φωτιά» για το συμβάν στις Γούρνες! «Συνέλαβαν πελάτες – Τους είχαν όλη νύχτα χωρίς νερό και με απειλές» (vids)

Κρήτη: Μαρτυρίες «φωτιά» για το συμβάν στις Γούρνες! «Συνέλαβαν πελάτες –  Τους είχαν όλη νύχτα χωρίς νερό και με απειλές» (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον επεισοδιακός και απαράδεκτος αποδείχτηκε ο έλεγχος της Αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου, σε ταβέρνα στις Γούρνες Ηρακλείου για διατάραξη κοινής ησυχίας, λόγω της πολύ δυνατής μουσικής, καθώς “συνοδεύτηκε” από φωνές, έντονες διαμαρτυρίες, απειλές και τελικά συλλήψεις.

Σε βίντεο που κάνουν το γύρω του διαδικτύου φαίνονται ομάδα των ΟΠΚΕ με όπλα να εισβάλει στο μαγαζί και να συλλαμβάνει θαμώνες με την πρόφαση ότι επιτέθηκαν σε συναδέλφους.

Πάντως στο βίντεο που ακολουθεί ο συγκεκριμένος πελάτης δεν φαίνεται καθόλου να είναι απειλητικός προς τους αστυνομικούς, οπότε δεν κατανοούμε κι εμείς την ύπαρξη τον ΟΠΚΕ για μια τέτοια καταγγελία.

Πελάτισσα του μαγαζιού που ήταν μάρτυρας της απαράδεκτης ένδειξης εξουσίας της ΕΛΑΣ λέει οργισμένη και με λεπτομέρειες το τι συνέβη το βράδυ το Σαββάτου στις Γούρνες της Κρήτης.

«Ονομάζομαι Καραγιάννη Ματτα και ήμουν εκεί στην ταβέρνα «ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ» στις Γούρνες χθες βράδυ όταν ήρθαν οπλισμένοι της ΟΠΚΕ για να συλλάβουν απλούς πολίτες που πασχίζουν να βγάλουν το ψωμί τους για να πληρώνουν όλα αυτά τα τσογλ@νια για να περνάνε χειροπέδες σε απλούς πολίτες που έτυχε να πάνε σε ταβερνούλα με τις οικογένειες τους επειδή το μαγαζί έπαιζε μουσική…

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Α. Σταυρουλάκη και την ανιψιά μου Ανδρονίκη Κ, που έσπευσαν να ενημερώσουν τον κόσμο για την ΑΔΙΚΗ συμπεριφορά και τρομοκρατία της ελληνικής αστυνομίας.

Όσους πήραν με χειροπέδες τους είχαν όλη νύχτα χωρίς νερό και με απειλές…. Ντροπή τους!

Θυμίζει ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ… ΑΙΣΧΟΣ!

ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΌΝΟ ΟΤΙ ΑΠΌ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΚΑΛΟΠΑΙΔΙΑ”…».

Δείτε επίσης το βίντεο από τις διαμαρτυρίες των πολιτών:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X