Κοινωνία

Μέγα μυστήριο με το θάνατο και την περιουσία της σοπράνο της Λυρικής Σκηνής

Μέγα μυστήριο με το θάνατο και την περιουσία της σοπράνο της Λυρικής Σκηνής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρικτές είναι οι αποκαλύψεις που φέρνει στο φως η ανάγνωση της μήνυσης που έγινε από τους συγγενείς της 75χρονης σοπράνο,  Νένας Τραχανά, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από τους ανθρώπους που τη φρόντιζαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News του MEGA, ο Ελληνας «διαχειριστής», αλλά και οι Πακιστανοί που είχαν αναλάβει να την προσέχουν, της απέσπασαν τεράστια χρηματικά ποσά, ακίνητη περιουσία, την κακοποίησαν συστηματικά και την άφηναν σε ασιτία για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να προκαλέσουν τον θάνατό της, αφότου της είχαν αποσπάσει την περιουσία.

Συγκεκριμένα, μαρτυρίες συγγενών, συναδέλφων, αλλά και γειτόνων, δίνουν απαντήσεις στο μυστήριο και τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες που έχασε τη ζωή της η γυναίκα που εργαζόταν στη Λυρική Σκηνή. Πέντε μήνες μετά τον θάνατο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του αινιγματικού παζλ και να λύσουν το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του μοναδικού κληρονόμου των δύο σπιτιών της που εξαφανίστηκε από την Ελλάδα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X