Κοινωνία

Μεσολόγγι: Ανατροπή από τις αποκαλύψεις με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα διαγραμμένα μηνύματα του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Ανατροπή από τις αποκαλύψεις με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα διαγραμμένα μηνύματα του κρεοπώλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ του Μεσολογγίου καθώς η ανάκτηση σβησμένων δεδομένων από το κινητό ατόμου της ευρύτερης παρέας του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη ανατρέπει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με το STAR και την νυχτερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη την Τετάρτη (07/02) στα μηνύματα που έχουν ανακτηθεί φέρεται οι δυο άνδρες να συζητούν την παράνομη πώληση αρχαιοτήτων.

 

Σημειώθηκε δε λίγες ώρες νωρίτερα πως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξεπλάγησαν όταν εντόπισαν μηνύματα τα οποία ενέπλεκαν και τους δυο άνδρες σε παράνομες δραστηριότητες.

Εν αναμονή της άρσης απορρήτου

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν διατάξει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για αρκετά πρόσωπα. Συγκεκριμένα, έχει διαταχθεί η άρση απορρήτου δύο συσκευών που ανήκαν στον Μπάμπη, μιας με ελληνική σύνδεση και μιας με ιταλική για το χρονικό διάστημα από 1/1/24 έως και 6/1/24.

 

Το ίδιο έχει ζητηθεί να γίνει και για μια σύνδεση του κρεοπώλη για το ίδιο χρονικό διάστημα. Ζητήθηκε, επίσης, να γίνει ανάκτηση διαγραμμένων κλήσεων κι εξαγωγή δεδομένων από την τηλεφωνική συσκευή του κρεοπώλη, να δοθούν στοιχεία από δεδομένα του υπολογιστικού νέφους της εταιρείας Google και το Google Cloud του 31χρονου πάλι για το χρονικό διάστημα 1/1/24 – 6/1/24.

Στη συνέχεια κατατέθηκε αίτημα για συμπληρωματική άρση, που ζητά για όλες αυτές τις τηλεφωνικές συνδέσεις να διευρυνθεί το χρονικό διάστημα και να γίνει εξαγωγή συνόλου δεδομένων για το χρονικό διάστημα από 1/1/23 έως και 1/1/24. Επίσης βρέθηκε μια κάρτα sim του κρεοπώλη που ζητήθηκε να ελεγχθεί πάλι από 1/1/23 – 7/1/24.

 

Στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων είναι ακόμα το κινητό τηλέφωνο μέλους της ευρύτερης παρέας του Μεσολογγίου, το οποίο κατασχέθηκε κι ελέγχεται για το χρονικό διάστημα 1/1/23 έως 14/1/24, ενώ το ίδιο κινητό ελέγχεται και για το διάστημα 1/1/24 – 14/1/24.

Τέλος έχει ζητηθεί η άρση τραπεζικού απορρήτου για όλες τις τραπεζικές συναλλαγές του κρεοπώλη και του Μπάμπη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X