Κοινωνία

Μεσολόγγι: Διατάχθηκε η λήψη DNA από τον κρεοπώλη – Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος

Μεσολόγγι: Διατάχθηκε η λήψη DNA από τον κρεοπώλη – Ξανά στον ανακριτή ο 50χρονος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, το μεσημέρι βγήκε διάταξη από τον ανακριτή για λήψη DNA του κρεοπώλη προκειμένου να γίνει αντιπαραβολή με ενδεχόμενα ευρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 50χρονος είπε στην ανακρίτρια ότι την ημέρα της εξαφάνισης για 40 λεπτά έκανε «βόλτα» με τον Μπάμπη.

«Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ και τα είχα επιστρέψει… Κάναμε βόλτες. Δε θυμάμαι το λόγο… Μου είπε ότι κάπου τον περίμενε κάποιος. Εκεί τον άφησα, στη διασταύρωση των ΤΕΪ» φέρεται να είπε ο κρεοπώλης.



Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε το θύμα, διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Ακόμη, αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, διότι μέσα από την συσκευή ότι μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X