Κοινωνία

Μεσολόγγι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του Μπάμπη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια φορά και από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος, στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Ο 31χρονος πυροβολήθηκε από δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου και σύμφωνα με τις πληροφορίες δέχτηκε τα σκάγια από μπροστά και ψηλά.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού του θύματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές ο εντοπισμός της σορού σίγουρα θα  δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης. Στοιχεία τα οποία θα αποκλείσουν ή θα  αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού.

Εν τω μεταξύ ο 50χρονος κρεοπώλης, ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα κρατηθεί σε ειδικό κελί, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους.

Η νέα του κατάθεση ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή στο Μεσολόγγι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τώρα ο 50χρονος επιμένει πως δεν γνωρίζει τι συνέβη στον Μπάμπη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X