Κοινωνία

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη για Καρολάιν: «Ντροπή! Είμαστε κοινωνία υποκριτών»(vid)

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη για Καρολάιν: «Ντροπή! Είμαστε κοινωνία υποκριτών»(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, ξέσπασε σήμερα το πρωί στο open  για την αδικοχαμένη 20χρονη Καρολάιν λέγοντας ότι:

«Να μάθουμε στα αγόρια μας τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, να τους μάθουμε ότι είναι μοναδική και αναντικατάστατη…  να αλλάξει η νοοτροπία του μεγαλώματος του αγοριού… να μην ευνουχιστεί από την μάνα του … να μην μεγαλώνει ως ο  δυνατός ,ο ρωμαλέος που μετά θα σακατευεί την γυναικά του»

Ενώ συνεχίζοντας μίλησε «για αξίες ,αγάπη, αλληλεγγύη … ». Τονίζοντας ότι «ντρέπομαι γι αυτή τη κοινωνία την υποκριτική , μια κοινωνία  που δολοφονεί…  οι υποκριτές  που δολοφονούν την μνήμη των παιδιών μας όπως της Καρολάιν ,της Ζωή Δαλακλίδου, της Δελλή, της Γαλήνης (Λίνας) από τα Γιαννιτσά, τα παιδιά από την Μακρινίτσα… Ντροπή! για την υποκριτική αυτή κοινωνία … Της υποκρισίας της λησμονιάς και της λήθης  …»

Ενώ πριν λίγες μέρες  ανέφερε ότι «οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς , δεν μιλούσε κανείς που ήταν μαζί με την 14χρονη Καρολάιν ! … Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μητέρα της Καρολάιν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, η κ. Τοπαλούδη είπε ότι «Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», ανέφερε η κυρία Τοπαλούδη.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X