Πολιτική

“Σφαγή” Αδωνι Γεωργιάδη με Ζωή Κωνσταντοπούλου και άγριος καβγάς με Κυριάκο Βελόπουλο

“Σφαγή” Αδωνι Γεωργιάδη  με Ζωή Κωνσταντοπούλου και άγριος καβγάς με Κυριάκο Βελόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Σφάχτηκαν» Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή. Ο υπουργός Υγείας είχε πολύ άγριο καβγά με πεζοδρομιακούς χαρακτηρισμούς και με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η αρχή έγινε όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε την κυβέρνηση για επιχείρηση συγκάλυψης της μαζικής, όπως είπε, δολοφονίας των Τεμπών και κάλεσε τον πρωθυπουργό σε debate.

Η ευθεία βολή της κ. Κωνσταντοπούλου προς την κυβέρνηση, με αφορμή και τη γυναικτοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, ότι είναι αναίσθητη και αδιάφορη απέναντι στην ανθρώπινη ζωή πυροδότησε μια άνευ προηγουμένου ένταση με τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Είστε η πηγή του μπούλινγκ, αν είχε πρόσωπο θα ήταν το δικό σας. Μπήκατε στη Βουλή κοροϊδεύοντας τον κόσμο», της είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Με κάτι καρδούλες μπήκατε στη Βουλή, αλλά εγώ σας ήξερα τοξική κακιά γυναίκα και κυρίως υποκρίτρια».

«Μάτσο άντρα» τον αποκάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και υπογράμμισε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης την αποκάλεσε «κακιά» και «τοξική γυναίκα» γιατί φέρνει την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση.

«Ήρθατε στη Βουλή ως Πρόεδρος και παρ’ ολίγον η χώρα μας να βρεθεί εξαιτίας σας εκτός ευρώ, τότε η κυρία αυτή προσπάθησε να καθυστερήσει τη διαδικασία του ψήφισης του 3ου μνημονίου. Κοιμόμασταν στο πάτωμα γιατί η κυρία αυτή ήθελε να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. Και έρχεται σήμερα να μας πει αν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Είναι η μεγαλύτερη υποκριτής, που στήριζε τον Κασιδιάρη… Κάνει σε εμάς μαθήματα δημοκρατίας, ποια; Οι καρδούλες… Μπερδευτήκατε, 3% πήρατε, να σταματήσετε σε εμάς το μπούλιγνκ. Το μπούλινγκ που έχετε συνηθίσει σε εμένα δεν πιάνει. Να μαζεύετε τα λόγια σας. Ένας υποκριτής είστε, δεν σας νοιάζουν ούτε τα Τέμπη, ούτε τα θύματα, μέχρι εδώ η υποκρισία σας».

 

Στον απόηχο των δημοσκοπήσεων που δείχνουν διαρροή των ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Ελληνική Λύση, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος αντήλλαξαν βαρύτατες εκφράσεις και κατηγορίες στη Βουλή. 

Το εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή ανάμεσα στους δύο πρώην συνοδοιπόρους στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι ενδεικτικό της πίεσης που υφίσταται η ΝΔ από τα δεξιά της, όχι μόνον στη Βόρεια Ελλάδα που έχει ισχυρότερα ερείσματα η Ελληνική Λύση. 

«Μας φοβάστε, κατρακυλάτε όχι μόνον στη Μακεδονία, αλλά και στην Κρήτη, τα νησιά και αλλού», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος με τον αέρα των δημοσκοπικών ποσοστών του και ειρωνεύθηκε το δίλημμα περί σταθερότητας που προβάλλεται από τη ΝΔ, εκτιμώντας ότι στις ευρωκάλπες του Ιουνίου τα ποσοστά της μπορεί να είναι κάτω από 30%.

«Λαϊκιστή» και «φαιδρό» αποκάλεσε τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να απαντά σε εξίσου υψηλούς τόνους, χαρακτηρίζοντάς τον «λασπολόγο» «ψεύτη» και «γλύφτη». Αφορμή στάθηκε αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η ομιλία Βελόπουλου αποτελεί προσβολή καθώς στα 40 λεπτά που ήταν στο βήμα δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τα ζητήματα υγείας.

Κ. Βελόπουλος: Για το ΕΣΥ; Το έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου, μαντάρα, άστο μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη…

Αδ. Γεωργιάδης: Εμένα μου αρέσουν τα μούτρα μου και τα φροντίζω…

«Παραμένεις Κυριάκο το ίδιο φαιδρός που ήσουν πάντα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και σχολίασε πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για μια μονάδα παραπάνω στις εκλογές παίζει παιχνίδια εις βάρος των πολιτών.

«Λες ανοησίες…» είπε ο κ. Γεωργιάδης σε σχέση με τις αναφορές του κ. Βελόπουλου για τις μεγάλες αυξήσεις που θα προκύψουν στις συντάξεις σε περίπτωση που υλοποιηθούν εξορύξεις.

Η άγρια κόντρα τους επεκτάθηκε στην παρουσία του κ. Γεωργιάδη στα λεγόμενα παράθυρα του Σκάι, ενώ πήγε δέκα χρόνια πίσω με τον υπουργό Υγείας να απαντά σε έξαλλη κατάσταση στα καρφιά Βελόπουλου.

Κ. Βελόπουλος: Η ΝΔ είναι ντροπή της δεξιάς… Είναι τσίρκο…  Αυτά έλεγες, χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτο τον Σαμαρά…

Αδ. Γεωργιάδης: Εσύ παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής και σε έκοψε λίγο πριν πας στο Caravel, δεν είσαι στη ΝΔ γιατί ο Σαμαράς σε έκοψε από το ψηφοδέλτιο, άρα όλο το σόου είναι για να κοροϊδέψεις κόσμο, αλλά εγώ σε ξέρω καλά… Αμφιβάλλω κι είχες φίλο στο τρένο, μάλλον ψέμα είναι κι αυτό, να μου μιλάς με σεβασμό γιατί εγώ σε ξέρω καλά… Άρα όταν με βλέπεις να είσαι προσεχτικός, παρακαλούσες και σε κόψανε

Κ. Βελόπουλος: Αρνήθηκα να κατέβω για την ΑΟΖ, όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει… Εσύ έλεγες ότι η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς, είσαι λασπολόγος, υβριστής, συκοφάντης και γλείφτης μεγάλος του συστήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X