Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Ανακοίνωσε 4 συλλήψεις η ΕΛΑΣ

Νέα Ιωνία: Ανακοίνωσε 4 συλλήψεις η ΕΛΑΣ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΕΛΑΣ: Τους αποδίδεται επίθεση σε κατάστημα στη Νέα Ιωνία το απόγευμα του Σαββάτου – Συνελήφθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής
Επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ότι η αστυνομία προχώρησε χτες Κυριακή στη σύλληψη 4 ατόμων, που δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν να ανήκουν στο Ρουβίκωνα, σε σχέση με επεισόδια που σημειώθηκαν σε κατάστημα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας το Σάββατο το απόγευμα. Το συγκεκριμένο συμβάν προηγήθηκε χρονικά των επεισοδίων που σημειώθηκαν με αστυνομικές δυνάμεις στην ίδια περιοχή, όπως αναφέρεται.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ότι το μεσημέρι της Κυριακής 29/10 συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, «καθώς ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων, η οποία το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου 2023 πραγματοποίησε επίθεση σε κατάστημα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα».

Κατά την ίδια ανακοίνωση, τους αποδίδεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου 28/10 συμμετείχαν σε ομάδα 15 ατόμων περίπου που μετέβησαν σε περιοχή της Νέας Ιωνίας με δίκυκλα και μετέβησαν με τα πόδια στο συγκεκριμένο κατάστημα, «έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν φθορές με τα χέρια τους και πτυσσόμενο γκλοπ που έφερε άτομο της ομάδας, ενώ τραυματίστηκαν και δύο άτομα που παρευρίσκονταν στο χώρο».

Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι αρχικά αναζητήθηκαν και στη συνέχεια ακολούθησε αστυνομική έρευνα με την αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από την οποία «προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων στην επίθεση στο κατάστημα».

Κατασχέθηκαν έξι δίκυκλες μοτοσυκλέτες «καθώς και καπέλο τύπου τζόκεϊ», αναφέρει η ΕΛΑΣ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X