Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 47χρονος που κακοποιούσε τη 10χρονη κόρη του – Εισαγγελική έρευνα για ευθύνες δασκάλων

Νέα Σμύρνη: Προφυλακιστέος ο 47χρονος που κακοποιούσε τη 10χρονη κόρη του – Εισαγγελική έρευνα για ευθύνες δασκάλων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 47χρονος Ρουμάνος ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τη 10χρονη κόρη του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Μετά την ενημέρωση των εισαγγελικών αρχών για την καταγγελία σε βάρος του 47χρονου οι Αρχές κινήθηκαν με γοργούς ρυθμούς ασκώντας ποινική δίωξη σε βάρος του και μεριμνώντας, παράλληλα, για να κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού το οποίο νοσηλεύεται και δέχεται τις φροντίδες των γιατρών.

Εισαγγελική έρευνα στο σχολείο της 10χρονης

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μπαίνει το σχολικό περιβάλλον της 10χρονης. Μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του πατέρα του παιδιού η Εισαγγελία στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης ερευνά το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε η 10χρονη καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και εγκαύματα στα χέρια της.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X