Κοινωνία

Νικόλαος: Χωρίς τη βέρα του στην πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Νικόλαος: Χωρίς τη βέρα του στην πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι της Axion Hellas με στόχο να προσφερθεί βοήθεια σε ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας ακολούθησε ο Νικόλαος, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την είδηση ότι ο ίδιος και η Τατιάνα Μπλάτνικ χωρίζουν έπειτα από 14 χρόνια γάμου.

Μάλιστα, στη δράση βρέθηκε και η γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία συνάντησε στη Σίφνο τον Νικόλαο και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της βίντεο από το νησί.

Αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν ότι ο  δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν φορούσε στο δάχτυλό του τη βέρα του.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα για κρίση στον γάμο του ζευγαριού, οι ίδιοι επιβεβαίωσαν με επίσημη ανακοίνωση ότι «ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, αλλά και την αγάπη με την οποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μιας σχέσης βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X