Κοινωνία

Διαζύγιο Νικολάου με Μπλάτνικ: Η Τατιάνα δεν ένιωθε καλά στη βασιλική οικογένεια

Διαζύγιο Νικολάου με Μπλάτνικ: Η Τατιάνα δεν ένιωθε καλά στη βασιλική οικογένεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, στις Σπέτσες, σε έναν γάμο όπου παρευρέθηκαν βασιλείς από όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων της Ολλανδίας, της Δανίας, της Σουηδίας και της Ισπανίας.

Η προσγειωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως τη χαρακτηρίζει η Daily Mail, φαινόταν «αντίθετη» με την υπερβολή της πρώην ελληνικής βασιλικής ζωής, ζητώντας από τους ευγενείς και τους πρίγκιπες που ήταν παρόντες να αλλάξουν τα επίσημα ρούχα τους με καφτάνια και σανδάλια.

 

«Δεν αισθάνομαι σαν πριγκίπισσα. Δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα έναν πρίγκιπα, με έναν τίτλο. Στην πραγματικότητα, ναι, είναι ο πρίγκιπας μου, αλλά τίποτα περισσότερο», είχε σχολιάσει η ίδια.

Η Daily Mail σημειώνει ότι παρά την «ειδυλλιακή» μακροχρόνια σχέση τους, το ζευγάρι μπορεί να είχε έντονες διαφορές ακόμη και από την αρχή.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ενώ ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ αγαπά την Ελλάδα με όλη του την καρδιά,η προσαρμογή για τη σύζυγό του ήταν δύσκολη όταν μετακόμισαν μόνιμα στη χώρα το 2013.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μπορεί να φάνηκε να υιοθετεί τη royal ζωή της πρώην βασιλικής οικογένειας των Γλίξμπουργκ, αλλά ποτέ δεν ένιωσε απόλυτα οικεία στη χώρα.

«Αισθανόταν πιο άνετα φορώντας τα τζιν της και τα αθλητικά της παπούτσια παρά τη τιάρα της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας (σ.σ. Καράκας) και πήγε σε οικοτροφείο στην Ελβετία πριν σπουδάσει κοινωνιολογία στο Georgetown.

Γνώρισε τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ κατά τη διάρκεια διακοπών για σκι στην Ελβετία το 2003 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους έξι χρόνια αργότερα – με τον γάμο να έρχεται το 2010.

Λίγο μετά το γάμο, εγκατέλειψε τη δουλειά της ως διοργανώτρια εκδηλώσεων για τη σχεδιάστρια Diana Von Furstenberg. Ζούσε στο Τσέλσι και επισκέφθηκε την Ελλάδα με τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ για πρώτη φορά το 2004, πριν μετακομίσει μόνιμα στη χώρα το 2013.

Ο Νικολάος Γλίξμπουργκ, ο οποίος μεγάλωσε στη Βρετανία, ονειρευόταν να ζήσει στην Ελλάδα, αλλά η σύζυγός του δεν είχε την ίδια επιθυμία. Όπως είχε πει στη Vogue για τα συναισθήματά της κατά την άφιξή της στη χώρα, «θυμάμαι όταν φτάσαμε ήταν σαν όλοι να ταξίδευαν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ζω μια πολύ απλή ζωή εδώ. Δουλεύω, πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ, μαγειρεύω, βγάζω βόλτα τον σκύλο μου και οι Έλληνες με έχουν υποδεχτεί όπως θα έκαναν με οποιονδήποτε άλλον».

Συνεργάστηκε με τη φιλανθρωπική οργάνωση Boroume για την παροχή γευμάτων και εκδίδοντας ένα βιβλίο μαγειρικής με τίτλο A Taste Of Greece, ενώ προσπαθούσε να μάθει τη γλώσσα.

Με την πάροδο του χρόνου δήλωσε ότι αισθάνθηκε πιο άνετα με τη ζωή στην Ελλάδα και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του διαζυγίου θα συνεχίσει να ζει στη χώρα.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά στις 27 Φεβρουαρίου, όταν παρέστησαν σε ευχαριστήρια τελετή για τον εκλιπόντα πατέρα του Νικολάου, Κωνσταντίνο, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Οι δυο τους έφτασαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ μαζί με την αδελφή του Νικολάου, Αλεξία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X