Κοινωνία

Ο συντονιστής της Πυροσβεστικής κατακεραυνώνει τον Τριαντόπουλο: Η υπηρεσία είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος

Ο συντονιστής της Πυροσβεστικής κατακεραυνώνει τον Τριαντόπουλο: Η υπηρεσία είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Μπαστούνια”  τα βρίσκει  το Μαξίμου στο θέμα του “μπαζώματος”  στα Τέμπη. Με παρέμβαση ο συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας διαψεύδει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς του Χρήστου Τριαντόπουλου που παρά το βίντεο που τον «καίει» για την αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος στα Τέμπη, έριξε τις ευθύνες στην Πυροσβεστική! Η κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να συσκοτίσει την υπόθεση με κυβερνητικές διαρροές για δήθεν συνομωσίες, προσβάλλοντας τη μνήμη των θυμάτων αλλά και τις οικογένειές τους που περιμένουν δικαίωση.

Σε δηλώσεις του στο documentonews.gr ο συντονιστής της πυροσβεστικής Ευάγγελος Φαλάρας διέψευσε ότι η υπηρεσία είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος, ενώ κατήγγειλε ότι τα απροσδιόριστα εγκαύματα των πυροσβεστών δεν προκλήθηκαν από τα υγρά ψύξης που υπήρχαν στα τρένα.

Την ίδια στιγμή, με δήλωσή της στο ίδιο μέσο, η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών θυμάτων, Μαρία Καρυστιανού καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για ποιον λόγο προχώρησε στην αλλοίωση του τόπου που σημειώθηκε η τραγωδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χ. Τριαντόπουλος είχε επιβεβαιώσει και στον ΣΚΑΙ, 7 ημέρες μετά την τραγωδία, ότι «έτρεξαν» την αποκατάσταση της περιοχής.

 

 

Μαρία Καρυστιανού σε Κυριάκο Μητσοτάκη: Γιατί δώσατε εντολή να αλλοιωθεί ο χώρος του εγκλήματος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X