Κοινωνία

Παύλος Φύσσας: 10 χρόνια από τη δολοφονία του – Aντιφασιστικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Παύλος Φύσσας: 10 χρόνια από τη δολοφονία του – Aντιφασιστικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Σε όλη τη χώρα έχουν προγραμματιστεί αντιφασιστικές συγκεντρώσεις. Αναλυτικά, για τις 17:30 υπάρχει κάλεσμα φορέων και συλλογικοτήτων για συγκέντρωση και πορεία στο Κερατσίνι, αρχίζοντας από το μνημείο του Παύλου Φύσσα.

Παράλληλα, κάλεσμα για αντιφασιστική πορεία υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, στις 19:00, στην Καμάρα. Στην Πάτρα, το κάλεσμα είναι για τις 18:00, στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, η αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην Πλατεία Ελευθερίας. Στα Ιωάννινα, κάλεσμα για συγκέντρωση υπάρχει στην Περιφέρεια Ηπείρου στις 18:00. Ακόμα, στη Λάρισα, το αντιφασιστικό κάλεσμα είναι επίσης για τις 18:00 στην Παλιά Ιατρική (κτήριο Κατσίγρα).

Παράλληλα, με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. και λόγω της αντιφασιστικής πορείας για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί του μετρό «Μανιάτικα» και «Κορυδαλλός».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X