Κοινωνία

Πετρούπολη: Ελεύθερος ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Πετρούπολη: Ελεύθερος ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο νηπιαγωγός ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός τετράχρονου αγοριού στην Πετρούπολη.

Στον 31χρονο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ του απαγορεύεται να προσεγγίζει το νηπιαγωγείο που φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται.

Ο κατηγορούμενος από την αρχή της υπόθεσης, που έφθασε στις διωκτικές Αρχές μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού, αρνείται όσα του αποδίδονται και το ίδιο έπραξε και ενώπιον της ανακρίτριας της υπόθεσης.

Η δικογραφία για την υπόθεση σχηματίστηκε πριν λίγες ημέρες, οπότε οι γονείς του αγοριού κατήγγειλαν ότι το αγόρι τους περιέγραψε, όταν γύρισε από το νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη όπου πηγαίνει, ότι ο 31χρονος έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος του στις τουαλέτες του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια η υπεράσπιση του κατηγορούμενου εκπαιδευτικού, από την ιατροδικαστική έκθεση αλλά και την παιδοψυχιατρική έκθεση που συντάχθηκε μετά την εξέταση του παιδιού, δεν προκύπτουν όσα ισχυρίζονται στην καταγγελία τους οι γονείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X