Κοινωνία

Ρουμελιώτη-Κατσούλης “δικάζουν” του Amigos

Ρουμελιώτη-Κατσούλης “δικάζουν” του Amigos
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μόνοι τους μια ομάδα και οι υπόλοιποι παίκτες στέκονται απέναντι τους! Και όπως πάντα δημιουργούνται εντάσεις!

Αυτή τη φορά, η Μαριαλένα μαζί με τον Σάκη σχολίασαν τους Amigos καθώς τους παραξένεψε η συμπεριφορά τους σχετικά με την αποχώρηση της Καρολίνα Καλίβα και η Ρουμελιώτη ανέφερε συγκεκριμένα:

 

“Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Έκλαψα, μου βγήκε η πίεση των ημερών αυτών που σκεφτόμουν ότι μπορεί και να φύγω αλλά ταυτόχρονα στεναχωρήθηκα γιατί έφυγε η Καρολίνα. Ήμασταν από την πρώτη μέρα αντίπαλες. Εδώ και τεσσερισήμισι μήνες. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι εμείς στεναχωρηθήκαμε περισσότερο παρά οι φίλοι της. Πως γίνεται αυτό; Δεν γίνεται. Λέει ο Λιανός, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και αρχίζω και κλαίω. Ασυναίσθητα» .

Και συνέχισε λέγοντας:

«Τι φίλοι είναι αυτοί;» πρόσθεσε με νόημα στον συμπαίκτη της. «Οι Amigos έχουν λυκοφιλία, μόνο και μόνο για να φτάσουν πιο κοντά στον τελικό. Αυτοί οι άνθρωποι πραγματικά εμένα με αηδιάζουν και δεν θα ήμουν ποτέ σε μια παρέα απλά για να είμαι. Προτιμώ να είμαι μόνη μου, με τον εαυτό μου παρά να έχω ψεύτικους φίλους δίπλα μου».

Σε όλα αυτά συμφώνησε και ο Σάκης Κατσούλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X