Κοινωνία

Ρούμπεν Σεμέδο: Επιμένει ότι είναι αθώος – “Η ιατροδικαστική εξέταση δεν δείχνει ίχνος κακοποίησης”

Ρούμπεν Σεμέδο: Επιμένει ότι είναι αθώος – “Η ιατροδικαστική εξέταση δεν δείχνει ίχνος κακοποίησης”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αθώος δηλώνει ο Ρούμπεν Σεμέδο στην κατηγορία του βιασμού 17χρονης, με τη συνήγορό του να υποστηρίζει ότι η ιατροδικαστική εξέταση δεν επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της κοπέλας για κακοποίηση.

Η δικηγόρος Μαριζάννα Κίκιρη ανέφερε ότι οι κατηγορίες εναντίον του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι αβάσιμες και ότι η καταγγελία περιέχει αντιφάσεις.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει την ενοχή του, αντιθέτως αποδεικνύεται η αθωότητά του», σημείωσε στον Alpha η κ. Κίκιρη.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν θα αναλάμβανε μια υπόθεση απλού ή ομαδικού βιασμού ως γυναίκα, αν δεν ήταν πεπεισμένη για την αθωότητα του εντολέα της, «η οποία προκύπτει και από τα λεγόμενά του και από τα στοιχεία της δικογραφίας».

«Τα ίδια τα στοιχεία – και ειδικά η ιατροδικαστική έκθεση – αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης της εγκαλούσης», κατέληξε η μια εκ των δικηγόρων του 27χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Και ο άλλος συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, ο Σταύρος Γεωργόπουλος, ισχυρίστηκε ότι η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη δείχνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, προσθέτοντας πως οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεσή της. Σημείωσε ακόμη ότι η 17χρονη είχε συστηθεί στον Σεμέδο ως ενήλικη.

Ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων ο 40χρονος καλλιτεχνικός μάνατζερ. Και οι δύο κατηγορούνται για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε. Θέλω να έρθετε ξανά όταν θα είμαι αθώος. Όλα γίνονται για τα χρήματα. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, δεν θα γινόταν τίποτα», φώναξε αποχωρώντας από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής που ξέσπασε την Τρίτη μπροστά στις κάμερες.

Την ίδια ώρα, η κατάθεση της 16χρονης φίλης της κοπέλας που καταγγέλλει τον βιασμό «καίει» τον Σεμέδο, καθώς επιβεβαιώνει τα όσα είπε η 17χρονη στις Αρχές για τον βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον 40χρονο Νιγηριανό καλλιτεχνικό μάνατζερ, που επίσης είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση.

Το φερόμενο ως θύμα κατήγγειλε πως πρώτα ο 40χρονος, που απασχολείται ως καλλιτεχνικός μάνατζερ, και στη συνέχεια ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» την εξανάγκασαν σε συνουσία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φίλη της 17χρονης φέρεται να είπε στην κατάθεση της πως άκουσε τη νεαρή να φωνάζει: «Όχι, όχι. Δεν θέλω, φύγε από πάνω μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X