Κοινωνία

Σαλαμίνα: Ομολόγησε τη γυναικοκτονία ο 71χρονος – «Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα και τη σκότωσα»

Σαλαμίνα: Ομολόγησε τη γυναικοκτονία ο 71χρονος – «Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα και τη σκότωσα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Oμολόγησε τη γυναικοκτονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα ο 71χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Κερατσίνιου.

Ο δράστης διέφυγε από τη Σαλαμίνα και αναζητούνταν από τις αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο αμάξι βρέθηκε η καραμπίνα με την οποία σκότωσε την σύντροφό του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά ότι διέπραξε το έγκλημα λόγω «ερωτικής αντιζηλίας».

 

Αφού την δολοφόνησε, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «γύριζα όλη την ημέρα, πήγα σε μία καφετέρια στο Κερατσίνι. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω με το ίδιο όπλο ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε».



Ο δολοφόνος εντοπίστηκε, έχοντας σταθμεύσει το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει, κάτω από τον περιφερειακό, προς το λιμανάκι της Δραπετσώνας και δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε την συντροφό του.

Το χρονικό

σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είχε καταγγείλει το θύμα, ο 71χρονος την είχε χτυπήσει, απειλήσει και βρίσει. H 43χρονη κατήγγειλε ότι την χτύπησε φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να της σπάσει το πόδι, ενώ χτύπησε και τον ανήλικο γιο της και στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό της.

Είχαν εκδοθεί αναζητήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τη σύλληψή του. Η γυναίκα φέρεται να είχε εγκαταστήσει στο κινητό της το Ρanic Βutton, ενώ είχε φύγει από το σπίτι που έμενε και είχε πάει στο πατρικό της.

«Την Παρασκευή το βράδυ είχε γίνει ένας τσακωμός. Φασαρία πολλή, ξύλο από ό,τι κατάλαβα. Φώναζε η κοπέλα, της πήρε το κινητό, της πήρε και το αμάξι και έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε εκεί, έπεσε κι άλλο ξύλο. Άκουσα την κοπέλα να φωνάζει “βοήθεια ρε παιδιά, βοηθήστε με“. Δεν βγήκε κανείς έξω να βοηθήσει την κοπέλα. Από ό,τι ακούω αυτό γινόταν για πολλά χρόνια» είπε στο newsit.gr γείτονας της 43χρονης.

Η 43χρονη, μητέρα ενός 15χρονου παιδιού, σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρή με δύο τραύματα από όπλο, ένα στον θώρακα και ένα στην κοιλιακή χώρα. Όπως φαίνεται, ο δράστης της δολοφονίας, πιθανότατα ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης, πήγε έξω από το πατρικό της όπου διέμενε η γυναίκα μετά τον ξυλοδαρμό της, και την πυροβόλησε έξω από την πόρτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X