Κοινωνία

Σαλαμίνα: Συνελήφθησαν δύο άτομα στον ναύσταθμο – Κατηγορούνται για κατασκοπεία

Σαλαμίνα: Συνελήφθησαν δύο άτομα στον ναύσταθμο – Κατηγορούνται για κατασκοπεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σαλαμίνα: Με την κατηγορία της κατασκοπείας συνελήφθησαν δύο άτομα το βράδυ της Κυριακής στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας.Με την κατηγορία της κατασκοπείας συνελήφθησαν, εντός του ναυστάθμου της Σαλαμίνας, δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής οι οποίοι μεθυσμένοι εισήλθαν στη στρατιωτική εγκατάσταση.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού πέρασαν χειροπέδες σε έναν 63χρονο και σε έναν 67χρονο, διότι εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής να έχουν μπει σε στρατιωτικό χώρο στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν εμφανές πως είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Αμέσως η παρουσία τους στο χώρο σήμανε συναγερμό και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ακινητοποιήθηκαν από ναύτες του Π.Ν. και γρήγορα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. που τους οδήγησε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί συνελήφθησαν για κατασκοπεία, περί μέτρων ασφαλείας, ενώ ο ένας από τους δύο στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπήκαν οι δύο άντρες σε στρατιωτικό χώρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X