Κοινωνία

Σεπόλια: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 12χρονης μέσα από την φυλακή – Της δίνει τσιγάρα η Πισπιρίγκου

Σεπόλια: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 12χρονης μέσα από την φυλακή – Της δίνει τσιγάρα η Πισπιρίγκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή παραμένει η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, συνεχίζοντας να αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Η 37χρονη έχει προφυλακιστεί για μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της.

«Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν», είναι τα πρώτα λόγια της 37χρονης, σύμφωνα με το Mega.

Η μητέρα της ανήλικης δεν έχει βγει καθόλου από το κελί της, το οποίο είναι υψίστης ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ διαβάζει βίους Αγίων.

Το μεσημέρι η 37χρονη δέχτηκε νέο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και τον άντρα της. Η ίδια περιμένει να μάθει αν θα ανοίξει ο δρόμος για την ελευθερία της μετά το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει, αλλά και τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών της.

«Φίλη» με τη μητέρα της 12χρονης η Πισπιρίγκου

Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης όπου είναι η μητέρα της 12χρονης δεν δύναται να αγοράσει τσιγάρα κι έτσι η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν περνάει από το κελί της της δίνει τσιγάρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X