Κοινωνία

Σκληρός πειθαρχικός έλεγχος στον προκλητικό Κασιδιάρη

Σκληρός πειθαρχικός έλεγχος στον προκλητικό Κασιδιάρη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πειθαρχικός έλεγχος και μάλιστα σκληρός θα γίνει στον καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη. Και αυτό γιατί ο πρώην χρυσαυγίτης δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση να μην επικοινωνεί με οπαδούς του.

Πλέον, ο Κασιδιάρης είναι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να κοπούν οι επικοινωνίες του αλλά και του αλλάξουν μέχρι και κελί, καθώς παραβίασε την απόφαση της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής να επικοινωνεί μόνο με συγγενείς του για οικογενειακά θέματα.

Ο Κασιδιάρης είχε βρεί ευκαιρία και μέσα από τη φυλακή και τηλεφωνούσε σε ομοϊδεάτες του, κάνοντας διαγγέλματα μίσους. Στις 7 Οκτωβρίου είχε ληφθεί η απόφαση να μην του απαγορευτούν τα τηλεφωνήματα αλλά αυτά να γίνονται μόνο σε οικεία του πρόσωπα.

Αλλά ο Κασιδιάρης δεν… έβαλε μυαλό και στις 24 Οκτωβρίου στην αντίληψη των αρχών έπεσε ένα νέο διάγγελμα του πρώην χρυσαυγίτη, στο οποίο σχολίασε την απόφαση να του περιορίσουν τα τηλεφωνήματα για να σταματήσουν τα κηρύγματα μίσους.

Εκτός από τον πειθαρχικό έλεγχο στον Κασιδιάρη, η Σοφία Νικολάου ζήτησε να γίνει έλεγχος και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για να διαπιστωθεί αν έκαναν τον έλεγχο που έπρεπε με βάση την απόφαση που είχε παρθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X