Κοινωνία

Survivor 2021: Η τοποθέτηση του Ατζούν για τα ελληνοτουρκικά

Survivor 2021: Η τοποθέτηση του Ατζούν για τα ελληνοτουρκικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τους Τούρκους και τους Έλληνες παίκτες του Survivor 2021 έφερε ξανά κοντά ο Ατζούν Ιλιζταλί και θέλησε να τοποθετηθεί σε σχέση με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και όλα όσα συμβαίνουν, ενώ παρουσίαζε το αγώνισμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί.

Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/7yhA6yGBmqc

Δείτε ακόμη: Eurovision 2021: Η EBU τελείωσε τη φημολογία για τον Ιταλό νικητή του διαγωνισμού (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X