Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 9 άτομα για τα οπαδικά επεισόδια

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 9 άτομα για τα οπαδικά επεισόδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην ανακρίτρια παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν οι 12 συλληφθέντες για τη συμπλοκή χούλιγκανς του ΠΑΟΚ και του Άρη το μεσημέρι της Κυριακής (29/10/2023) στην περιοχή της Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (30/10/2023), οι 12 από τους συνολικά 15 συλληφθέντες πέρασαν το κατώφλι της Εισαγγελέως. Σε ό,τι αφορά στους άλλους τρεις, δυο εξ αυτών νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” ενώ ο τρίτος είναι ανήλικος και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου σε εννέα συλληφθέντες, οπαδούς του Άρη, καθώς -μεταξύ αυτών- φέρεται να βρίσκονται τα άτομα που προκάλεσαν τη σωματική βλάβη στους δυο νεαρούς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σε βάρος των υπολοίπων τριών οπαδών του ΠΑΟΚ ασκήθηκε δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για συμπλοκή, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου. Οι διώξεις αυτές βαραίνουν και τους εννέα οπαδούς του Άρη.

Οι 12 συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμίες για να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας. Μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X