Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στη Χαλκιδική μέσα σε μπαούλο το πτώμα της 41χρονης εγκύου

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στη Χαλκιδική μέσα σε μπαούλο το πτώμα της 41χρονης εγκύου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, όπως έγινε πριν από λίγο γνωστό. Η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε μπαούλο στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε πτώμα γυναίκας, ηλικίας 35-40 χρόνων σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως ανήκει στην 41χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 41χρονης είχαν χαθεί το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ στις 4 Ιανουαρίου εκδόθηκε missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Η 41χρονη ήταν μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο και έγκυος στον τρίτο μήνα.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλος του συντρόφου της ομολόγησε στις Αρχές ότι την σκότωσαν μαζί με τον σύντροφό της, στη συνέχεια την έβαλαν σε μπαούλο και την πέταξαν σε σημείο στη Χαλκιδική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος δεν έχει ακόμα ομολογήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X