Κοινωνία

Θρίλερ με τον άνδρα που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά! Ακόμη τον ψάχνουν

Θρίλερ με τον άνδρα που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά! Ακόμη τον ψάχνουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα, επιβάτη του πλοίου «Blue Horizon», με προορισμό το Ηράκλειο. Ο νεαρός άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα. Άλλοι επιβάτες είπαν ότι τον είδαν να πηδά στο νερό, και να κολυμπά με κατεύθυνση τον πλοηγικό σταθμό στο λιμάνι του Πειραιά.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τον απόπλου, από το λιμάνι του Πειραιά. Και φυσικά προκάλεσε εύλογη αναστάτωση και κινητοποίηση του Λιμενικού.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, καθώς και χερσαίες δυνάμεις.

Το «Blue Horizon» κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο με καθυστέρηση περίπου 2 ωρών, λόγω των ερευνών.

Το χρονικό της υπόθεσης στο λιμάνι του Πειραιά

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, 23.05.2018. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδιδε το newsit.gr, πρόκειται για έναν 25χρονο που έπεσε από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο BLUE HORIZON λίγο μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του πλοίου τον άνδρα είδαν επιβάτες του πλοίου να πέφτει στη θάλασσα και να κολυμπάει προς κάποιο σημείο του λιμανιού. Λίγο πιο μακρυά από εκεί που συγκεντρώνονται τα επιβατηγά πλοία.

Στο σημείο που υπολογίζεται ότι κατευθύνονταν, έσπευσαν άμεσα 2 περιπολικά.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν όλο το βράδυ και όπως προαναφέραμε, ακόμη δεν υπάρχει εξέλιξη…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X