Κοινωνία

Θρήνος για τον θάνατο βρέφους στην Πτολεμαΐδα: Οι γονείς καταγγέλλουν ότι είχαν πάει δυο φορές στο νοσοκομείο και τους έδιωχναν!

Θρήνος για τον θάνατο βρέφους στην Πτολεμαΐδα: Οι γονείς καταγγέλλουν ότι είχαν πάει δυο φορές στο νοσοκομείο και τους έδιωχναν!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκαρισμένοι οι γονείς από την Πτολεμαΐδα με τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους τους, καταγγέλλουν πως επισκέφτηκαν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο δύο φορές τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας που επικαλείται το Mega, οι γονείς είχαν μεταφέρει το βρέφος στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά με υψηλό πυρετό, αλλά οι γιατροί τους είπαν να επιστρέψουν στο σπίτι.

Την επόμενη μέρα, το πρωί της Τρίτης (2/1), οι γονείς μετέφεραν ξανά το παιδί στο νοσοκομείο επειδή ένιωθε αδιαθεσία και ο πυρετός δεν υποχωρούσε, και εκεί όμως οι γιατροί δεν έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει ξανά στο σπίτι. Όμως, η κατάστασή του χειροτέρεψε λίγες ώρες αργότερα, όταν και κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του βρέφους έδειξε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μega, την Πρωτοχρονιά, το βρέφος είχε βρεθεί θετικό στη γρίπη τύπου Α.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X