Κοινωνία

Θρήνος στα Τρίκαλα για τον 28χρονο ειδικό φρουρό – Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα

Θρήνος στα Τρίκαλα για τον 28χρονο ειδικό φρουρό – Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το πρωί της Τετάρτης άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί ύστερα από το σοβαρό τροχαίο στο Περιστέρι.

Ο Τρικαλινός ειδικός φρουρός είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα (02.05.2021) στη λεωφόρο Θηβών, στο Περιστέρι.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός υπηρετούσε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ. Γύριζε στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και «καρφώθηκε» στο δικό του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα αυτοκίνητα σμπαραλιάστηκαν και ο νεαρός ειδικός φρουρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Έφερε πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στα νεφρά, ρήξη σπλήνας, ενώ υπέστη και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ύστερα από χειρουργείο που κράτησε τουλάχιστον 8 ώρες, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Την Παρασκευή η κηδεία του Ανδρέα Μπαλά

Σήμερα Παρασκευή 7 Μαίου 2021 στις 3:00 μ.μ. και στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος στην Πύλη Τρικάλων, θα τελεστεί η κηδεία του 28χρονου ειδικού φρουρού Ανδρέα Μπαλά, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” της Αθήνας, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο στο Περιστέρι.

Η Πύλη θρηνεί τον άδικο χαμό του, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινωνία των Τρικάλων, συμμετέχοντας στον ανείπωτο πόνο των γονιών του, υπαλλήλων του Δήμου Πύλης.

Με απόφαση του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Μαράβα, οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές κατά την ώρα της τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας, όπως αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

«…Ο Δήμος Πύλης πενθεί.

Πενθεί την απώλεια του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΛΑ.

Αγαπητό υιό του Γρηγόρη Μπαλά και της Παρασκευής Κατσίβελου- υπαλλήλων του Δήμου Πύλης.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το γεγονός.

Ο Ανδρέας ήταν άγγελος και είναι άγγελος.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστές, συμβολικά, επί τέσσερις ώρες την ημέρα της τελετής δηλ. από τις 11:00 το πρωί μέχρι 03:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Καλό ταξίδι ΑΝΔΡΕΑ…».

Για το Δημοτικό Συμβούλιο ΠΥΛΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΒΑΣ

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 35χρονος άνδρας στα Χανιά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X