Κοινωνία

Τραγωδία στη Λιβύη: Αυτός είναι ο 27χρονος υπαξιωματικός που έχασε τη ζωή του – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Τραγωδία στη Λιβύη: Αυτός είναι ο 27χρονος υπαξιωματικός που έχασε τη ζωή του – Συγκλονίζει ο πατέρας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων -ένας υπαξιωματικός και δύο νοσηλεύτριες- και δύο διερμηνείς σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες στη Λιβύη.

Ο υπαξιωματικός που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα ήταν ο 27χρονος Γιώργος Βούλγαρης. Καταγόταν από την Καρδίτσα, ήταν στο τμήμα αλεξιπτωτιστών και ήταν παντρεμένος. Παρά τα 27 του χρόνια συμμετείχε σε πολλές και δύσκολες αποστολές.

Λιβύη 27χρονος αξιωματικός Γιώργος Βούλγαρης

Λιβύη 27χρονος αξιωματικός Γιώργος Βούλγαρης

«Αγαπούσε τη δουλειά τους. Για αυτό έτρεχε τόσο. Όλο το καλοκαίρι ήταν συνέχεια έτσι. Ξέραμε ότι θα πάει εκεί. Δεν ξέραμε κάτι άλλο. Ήταν μία ρουτίνα. Όπως ήταν όλα τα άλλα. Τι να πω. Θα γυρίσει πίσω το παιδί μου; Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» ανέφερε ο πατέρας του 27χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πάγωσε το χωριό. Δεν υπάρχουν λόγια» ανέφεραν οι κάτοικοι του Μουζακίου Καρδίτσας, από όπου καταγόταν ο άτυχος υπαξιωματικός.

Ο πατέρας του 27χρονου, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε ότι ο γιος του του έστειλε ένα μήνυμα μόλις έφτασαν στην Λιβύη. «Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό έχει 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά, αλλού είχε πάει. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία. Πήγε σε πολλά κράτη. Χθες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών ήταν παντρεμένος. Γιατί έχασα το παιδί μου; Τι άλλο να σας πω; Δεν υπάρχει άλλο κάτι…» ανέφερε ο πατέρας του 27χρονου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X