Κοινωνία

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: Η αιτία θανάτου της 19χρονης εγκύου

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: Η αιτία θανάτου της 19χρονης εγκύου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως μετέδωσε το ertnews.gr, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας φαίνεται πως προήλθε από ενδομήτρια αιμορραγία, με το θείο της να καταγγέλλει ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε τρεις ώρες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο τόσο η ίδια, όσο και το μωράκι που δεν πρόλαβε να γεννήσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία των συγγενών της άτυχης κοπέλας, η ίδια διαμαρτυρήθηκε για πόνους στην κοιλιά τις πρωινές ώρες στον σύζυγό της και καθώς το ζευγάρι δεν διέθετε αυτοκίνητο τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ το πρωί. Το ασθενοφόρο έφτασε, όπως λένε, γύρω στις 13:30 και μετέφερε την κοπέλα στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγικό αυτό περιστατικό έρχεται λίγο μετά την είδηση ότι 63χρονη γυναίκα στην Κω έχασε τη ζωή της κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο πάνω σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου, με τη συνοδεία οδοντιάτρου. Αν και τα δύο περιστατικά έχουν μεγάλες διαφορές, εντούτοις η χρονική εγγύτητα μεταξύ τους λειτουργεί πολλαπλασιαστικά για την ανάδειξη πάγιων και διαχρονικών προβλημάτων που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X