Κοινωνία

Κρήτη: Νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης – 15χρονη γέννησε στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης – 15χρονη γέννησε στο Ρέθυμνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης, στην Κρήτη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή εδώ και ένα μήνα τα στοιχεία της υπόθεσης με τη 15χρονη κοπελίτσα από τη Βουλγαρία η οποία πριν από πέντε ημέρες γέννησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η ανήλικη που ζει στο Ρέθυμνο με τη μητέρα της και τον 56χρονο οικοδόμο πατριό της από τη Ρουμανία, αντιλήφθηκε πριν από λίγο καιρό ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον έμμηνο κύκλο της. Η μητέρα της τη συνόδευσε σε γυναικολογικό ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο μήνα. Ο ιδιώτης ιατρός συνέστησε να δεχθεί η ανήλικη φροντίδα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, πράγμα το οποίο και έγινε.

Για την υπόθεση της ανήλικης που βρισκόταν στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης ενημερώθηκαν οι αρχές αλλά και το “Χαμόγελο του Παιδιού”, δεδομένης της ηλικίας της έφηβης.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, τουλάχιστον τρεις άνδρες είχαν συνευρεθεί με τη 15χρονη.  Ένας 48χρονος οικοδόμος από τη Ρουμανία, ένας 44χρονος λαντζέρης επίσης από τη Ρουμανία, ενώ με βάση την κατάθεση του ίδιου του κοριτσιού προκύπτει σεξουαλική επαφή και με τον 56χρονο πατριό της.

Σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της κατάθεσης της κοπέλας που έγινε παρουσία παιδοψυχιάτρου, το κορίτσι συνευρέθηκε με τον 48χρονο οικοδόμο πριν από 9 μήνες. Με τον 44χρονο λαντζέρη προκύπτουν 4 επαφές εντός του 2022, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει ο χρόνος της επαφής με τον 56χρονο πατριό της 15χρονης. Και οι τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις με ανήλικη σε βαθμό κακουργήματος. Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου για τις απολογίες τους.

Η σχετική δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ρεθύμνου, εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης τα οποία και εκτελέστηκαν. Η 15χρονη εξακολουθεί να παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο ενώ όπως προκύπτει από την κατάθεσή της η αντίληψη που η ίδια διατηρεί για όλες αυτές τις συνευρέσεις είναι ότι δεν είχαν κακοποιητικό χαρακτήρα.

Το νεογνό, το οποίο να σημειωθεί είναι υγιές, παραμένει στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και για την τύχη του θα επιληφθούν οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: cretalive.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X