Κοινωνία

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε ο 12χρονος που είχε ανασυρθεί αναίσθητος από τη θάλασσα

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε ο 12χρονος που είχε ανασυρθεί αναίσθητος από τη θάλασσα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7/2023) στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ηρακλείου ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, τα τεστ που διενεργήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες στον 12χρονο έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο. Οι συγγενείς του 12χρονου από την πρώτη στιγμή ήταν ενήμεροι για την κρισιμότητα της κατάστασης και ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 12χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

Το αγόρι εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, όπου οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το βοηθήσουν, δεδομένης της ιδιαίτερα βαριάς κατάστασής του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X