Κοινωνία

«Βόμβα» από τη Rocket: Αποχωρεί αιφνιδιαστικά από την Ελλάδα

«Βόμβα» από τη Rocket: Αποχωρεί αιφνιδιαστικά από την Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αιφνιδιαστικά και με ένα e-mail, η ουκρανική Rocket ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι διακόπτει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και αποχωρεί!

Η απόφαση της Rocket Delivery να φύγει από την Ελλάδα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική αγορά. Αιτία για τη δυσμενή εξέλιξη είναι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες, η κρίση στην Ουκρανία και η απειλή εισβολής στη χώρα από τη Ρωσία.

Χθες, η Rocket Delivery ανακοίνωσε αιφνίδια τους εργαζόμενους στην Ελλάδα μέσω e-mail ότι διακόπτει τη δραστηριότητά της, χωρίς περεταίρω εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του euro2day.gr ενημέρωση για το κλείσιμο της εταιρίας έλαβαν τόσο οι παλαιότεροι εργαζόμενοι (προσλήφθηκαν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου) όσο και οι νεότεροι οι οποίοι προσλήφθηκαν το φθινόπωρο με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Για τους μεν πρώτους υπήρξε επίσημη ενημέρωση ότι θα λάβουν τα δεδουλευμένα ενώ οι τελευταίοι αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Η Rocket Delivery ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε 500 προσλήψεις.

Παράλληλα στα σχέδια της εταιρίας βρισκόταν και η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά των supermarket.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X