Κοινωνία

Υπόθεση Σεμέδο: Η κατάθεση που τον “καίει” – Τι είπε η 16χρονη που ήταν στο σπίτι του

Υπόθεση Σεμέδο: Η κατάθεση που τον “καίει” – Τι είπε η 16χρονη που ήταν στο σπίτι του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η 16χρονη, η οποία βρισκόταν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο τη νύχτα που φέρεται να βίασε την 17χρονη κοπέλα φαίνεται ότι επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του φερόμενου ως θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατάθεση της νεαρής «καίει» τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καθώς επιβεβαιώνει τα όσα είπε η έφηβη στις Αρχές για τον βιασμό της από τον 27χρονο, αλλά και τον 40χρονο, έτερο κατηγορούμενο της υπόθεσης.

Το φερόμενο ως θύμα κατήγγειλε πως πρώτα ο 40χρονος, που απασχολείται ως καλλιτεχνικός μάνατζερ, και στη συνέχεια ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» την εξανάγκασαν σε συνουσία.

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πιει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. (σ.σ. ο 40χρονος) και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα “όχι, όχι, όχι” και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω “όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανάκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο “σας είδα και το ήθελες” και του κάνω “όχι”» φέρεται να είπε η 17χρονη στην αστυνομία, σύμφωνα με το STAR.

«Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε, ένα μεγάλο. Μου λέει “πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι” και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα (σ.σ. να τη βιάζει). Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. (σ.σ. η φίλη της) ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι, όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο» κατέληξε.

Η άλλη ανήλικη, που είναι φίλη της 17χρονης, στην κατάθεσή της φέρεται να είπε πως άκουσε τη νεαρή να φωνάζει: «Όχι, όχι. Δεν θέλω, φύγε από πάνω μου».

Τι υποστηρίζει η πλευρά Σεμέδο

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, υποστηρίζει πως είναι αθώος.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου, δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» τόνισε, χαρακτηριστικά, κατά την έξοδο του από την Ευελπίδων.

Οι δικηγόροι του, παράλληλα, κάνουν λόγο για αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Ειδικότερα, ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ισχυρίστηκε πως η ιατροδιαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη δείχνει ότι δεν υπάρχουν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης, προσθέτοντας πως οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεσή της.

Ο ίδιος, τέλος, σημείωσε πως η 17χρονη είχε συστηθεί στον Σεμέδο ως ενήλικη.

Να σημειωθεί, τέλος, πως τόσο ο Σεμέδο όσο και ο 40χρονος θα παραμείνουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X