Media

Κωνσταντίνος Ζούλας: Η ανάρτηση στο Facebook για το κόστος της ΕΡΤ «άναψε» φωτιές

Κωνσταντίνος Ζούλας: Η ανάρτηση στο Facebook για το κόστος της ΕΡΤ «άναψε» φωτιές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ και αποφάσισε να ρίξει και άλλο «λάδι στη φωτιά» καθώς ο κόσμος είναι φανερά προβληματισμένος με το κόστος της ΕΡΤ, ειδικά τώρα που γίνονται αλλαγές και προσθήκες στο κρατικό κανάλι.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook και «άναψε» φωτιές καθώς ο κόσμος σχολιάσει με αρνητικά λόγια τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Ζούλας έγραψε με αφορμή μια ερώτηση που τέθηκε στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον ALPHA:

«Ένα από τα πολλά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΡΤ είναι η γενικευμένη αίσθηση των πολιτών ότι την πληρώνουν πανάκριβα. Όταν ζεις τα προβλήματα από μέσα, σε πνίγει αυτή η παραπληροφόρηση. Το μηνιαίο ποσό που καταβάλει κάθε σπίτι για τα 5 τηλεοπτικά της κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, EΡΤ Sports, ΕΡΤ World) τα 6 ραδιόφωνά της (EΡΑ 1, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, Κosmos, Φωνή της Ελλάδος) τις ιστοσελίδες της, τις τρεις ορχήστρες της και άλλα πολλά είναι μόλις 3 ευρώ. Δηλαδή μικρότερο από την αγορά μιας κυριακάτικης εφημερίδας ή ενός καφέ. Και γι αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πολύ τον Fotis Sergoulopoulos που αυθόρμητα διόρθωσε τους παίκτες με τη φράση “τσάμπα είναι” σε ένα βίντεο που αξίζει να δείτε.
Υ.Γ Παρακαλώ μην αρχίσετε τους αφορισμούς, οι αλλαγές θέλουν χρόνο, νυχθημερόν προσπαθούμε, και ολοένα και θα βλέπετε περισσότερες εκπλήξεις στις οθόνες σας»

Δείτε την ανάρτηση του:

Δείτε ακόμη: Mega: Χαμός με τις προετοιμασίες! Αυτή θα είναι η νέα “Ρούλα Κορομηλά”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X