Κρήτη: Κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ

Παραζάλη από τα πολλά μηδενικά του ενός εκατομμυρίου ευρώ που κέρδισε, έπαθε ο μεγάλος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ στην Κρήτη. Ο μεγάλος νικητής του «1.000.000 ευρώ Μετρητά» αγόρασε τον λαχνό, αξίας 10 ευρώ, από πρακτορείο του ΟΠΑΠ και τον «σκράτσαρε» στον δρόμο.

Όπως προχωρούσε, βήμα βήμα αποκαλυπτόταν το μαγικό ποσό κάνοντάς τον να μην πιστεύει στα μάτια του. Προσπαθώντας να πειστεί ότι το ποσό που έβλεπε ήταν αληθινό, επιτόπου μπήκε στην εφαρμογή του ΟΠΑΠ στο κινητό του τηλέφωνο και σκάναρε το δελτίο για να κάνει τη διασταύρωση.

Όταν διαπίστωσε ότι όντως κερδίζει 1.000.000 ευρώ έπαθε το πιο ευχάριστο σοκ της ζωής του και κάλεσε αμέσως την οικογένειά του για να τους ενημερώσει. Όμως δεν τους βρήκε. Άφησε ένα ηχητικό μήνυμα ζητώντας τους να τον καλέσουν αμέσως μόλις δουν την κλήση.

Αναμενόμενα το ηχητικό μήνυμα προκάλεσε έναν μίνι πανικό, ο οποίος όμως, σε κλάσματα δευτερολέπτου, μετατράπηκε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, όταν τους ανακοίνωσε ότι έγινε εκατομμυριούχος.

Για την ιστορία ο αριθμός 57 ήταν αυτός που άλλαξε τη ζωή του. Τον βρήκε ανάμεσα στους 20 του λαχνού και από κάτω όπως φαίνεται υπήρχε το 1.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ