Πολιτική

Lockdown: Ανοίγουν και τα καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ! Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Lockdown: Ανοίγουν και τα καταστήματα μανικιούρ – πεντικιούρ! Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν Χριστουγέννων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης το προανήγγειλε, ο Στέλιος Πέτσας το επιβεβαίωσε: Ανοίγουν από αύριο, Τρίτη 15.12.2020 και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών.

Το επιδημιολογικό φορτίο στην χώρα μας παραμένει βαρύ, είπε ο Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε: Το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή. Υπενθύμισε ότι ισχύει το click away και τόνισε ότι για τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία ισχύει ανώτατο όριο πελατών. Είπε ακόμα ότι από αύριο το πρωί ανοίγουν και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Κομμωτήρια: Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν από σήμερα;

Είπε ακόμα ότι δεν επιτρέπεται στα σπίτια η συγκέντρωση περισσοτέρων των 9 ατόμων από δυο οικογένειες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι εντός της ημέρας θα γίνει επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα των εκκλησιών και της λειτουργίας τους.

Για click away και Εκκλησίες

Ερωτηθείς τι θα γίνει με το click away και σε ποια περίπτωση μπορεί να ανασταλλεί είπε ότι θα δούμε πως θα λειτουργήσει. Παρακολουθούμε την κατάσταση και ζητούμε από τους πολίτες να προσέχουν. Για την λειτουργία των εκκλησιών είπε ότι στην σημερινή επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου θα δουν αν υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερη ευελιξία και για επιπλέον λειτουργίες.

Δείτε ζωντανή εικόνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X