Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει spoiler

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει spoiler
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ο γνωστός σε όλους μας «Δούκας», στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και έκανε κάποιες αποκαλύψεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» που αφορούν τη σειρά.

Ο ηθοποιός υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής στο γραφείο του Δούκα και μίλησε για τον σκληρό ρόλο που κάνει στις «Άγριες Μέλισσες» και αποκάλυψε:

«Η σκληρότητα του Δούκα πηγάζει από τα παιδικά του χρόνια. Από τον τρόπο που μεγάλωσε. Υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση στα αδέλφια. Το εγγόνι του έχει χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή του Δούκα. Έχει μεγάλη αδυναμία, εγωιστική, αλλά έτσι είναι ο Δούκας Σεβαστός. Είδαμε τον Δούκα να «λυγίζει». Ήταν μια μεγάλη δοκιμασία αυτή που πέρασε 6 χρόνια. Φαντάσου έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να είναι το φόβητρο όλων και το αρχηγόπουλο στο χωριό, αποκλεισμένο!

Κάτι θα πάρει το αυτί του Δούκα για τον γιο του και η αντίδρασή του θα είναι διαφορετική από αυτή που θα περιμέναμε ίσως.

Με την Μυρσίνη δεν είμαστε καλά αυτή την περίοδο και από ότι φαίνεται δεν θα μπορέσουμε να συγχρονιστούμε πάλι. Με έναν τρόπο ο Δούκας έχει επηρεαστεί πολύ βαθιά από τη Μυρσίνη, τον διαμόρφωσε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Survivor: Θυμάστε την πρώτη νικήτρια;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X