Media

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε σήμερα 12/3

«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα δούμε σήμερα 12/3
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Άγριες Μέλισσες»: Έρχεται το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά και θα δούμε τι θα συμβεί στο χωριό που έχει μπει στις ζωές μας και τις έχει ταράξει. Μην ξεχνάτε πως η σειρά παίζει κάθε βράδυ στις 22:45.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Agriesmelisses Τώρα στον @ant1tv Νέο επεισόδιο 💥 #now #newepisode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΆΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (@agriesmelisses_ant1tv) στις

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πως η Ασημίνα και η Μυρσίνη έκαναν μια πρόταση στη Ρίζω και πως ο Κυπραίος προσπάθησε να προσεγγίσει ξανά την Ελένη χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα που είχε!

Τι θα γίνει όμως σήμερα 12/3 στις «Άγριες Μέλισσες;

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη προχωράνε το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, παρά τις αντιρρήσεις της Ελένης, βάζοντας άλλον έναν σύμμαχο στο πλευρό τους. Ο συνεταιρισμός ιδρύεται, επίσημα, και ο Δούκας (Άγριες Μέλισσες) έρχεται αντιμέτωπος με τα μέλη του. Καταλαβαίνει πως είναι όλοι εναντίον του πια και θα στραφεί στον Κυπραίο με μια συμφέρουσα πρόταση. Πώς θα αντιδράσει ο Κυπραίος; Ο Μελέτης και ο Κωνσταντής προσεγγίζουν τον Δημητράκη για να τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τον Κλεομένη, μόνο που εκείνος θυμάται καλά πόσο έχει υποφέρει στα χέρια τους. Θα τον πείσουν να γίνει το δόλωμα; Η Θεοδοσία και ο Βασταρδής έρχονται πιο κοντά παρά τις προσπάθειες του Λάμπρου να την προσεγγίσει για να προσπαθήσουν πάλι για ένα παιδί. Ο Προύσαλης, απογοητευμένος που δε μπορεί να στριμώξει τον Κυπραίο, αποφασίζει να μοιραστεί τις αμφιβολίες του με τον Νέστορα. Εκείνος αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά με τη βοήθεια κάποιων φίλων του…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Agriesmelisses Αφού το ξέρετε Εμείς στα #break βγάζουμε selfies🤪💥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΆΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ (@agriesmelisses_ant1tv) στις

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας κρύβει πολλά που αφορούν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και περιμένουμε με αγωνία να το παρακολουθήσουμε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X