Media

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωστόπουλο-Βέλλη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωστόπουλο-Βέλλη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αγριος καβγάς ανάμεσα σε Κωστόπουλο και Βελή. Το «Όλα Λάθος» έχει ξεκινήσει πράγματι σε όλα λανθασμένα. Αυτό εκτός της τηλεθέασης είναι εμφανές και σε όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους παρουσιαστές. Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του on air, τσακώθηκε με την Άννα Μαρία Βέλλη, γεγονός που έγινε εμφανές και στον αέρα της εκπομπής!

Οι δύο τους σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα. Αιτία, όπως ακούγεται, είναι η θέση στο τραπέζι και ο ρόλος που θα -έπρεπε να- έχει η Άννα Μαρία, με βάση όλα όσα υποτίθεται ότι είχε συμφωνήσει η ίδια με το κανάλι.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day αποκάλυψε το πλούσιο παρασκήνιο:

«Την Πέμπτη παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια, Νάνσυ Νικολαΐδου, την οποία αποκάλεσε στην πρεμιέρα «ζώον» στον αέρα, ο κ. Κωστόπουλος. Είναι τέσσερα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει εκεί και δεν ξέρουν από πού να το μαζέψουν. Βγήκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άδειασε το κανάλι ότι δεν υπήρξαν πρόβες. Έκαναν μόνοι τους πρόβα οι άνθρωποι γιατί έλειπε στη Θεσσαλονίκη για εξτραδάκι.

https://youtu.be/3UHFOwDVzVQ

Στο break υπήρχε ένα θέμα, διότι ο ένας καβαλούσε τον άλλον την ώρα που μιλούσε. Νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλη απειλούσε τον σκηνοθέτη της ότι αν τυχόν η καρέκλα της μετακινηθεί θα φύγει, γιατί της είχαν υποσχεθεί ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του Πέτρου και θα βρίσκεται δίπλα. Ξαφνικά, η καρέκλα της πήγε δίπλα στης Μαντώς Γαστεράτου».

Τον Κωστόπουλο κι΄αν τον πλένεις το σαπούνιι σου χαλάς, λέει μία ρατσιστική ατάκα. Και ταιριάζει γάντι. Και σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν βγει και η Μπαλατσινού στον αέρα….

Τηλεοπτική”σφαγή” Μπαλατσινού-Κωστόπουλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X