Media

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι απαντά στις κριτικές

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι απαντά στις κριτικές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεκίνησε την εκπομπή τη Δευτέρα 1/6 και πολλοί είχαν να πουν πολλά πράγματα τόσο για την πρεμιέρα που έκανε όσο και για τα επεισόδια που προβλήθηκαν! Και δεν ακούσαμε και τα καλύτερα σχόλια.

Η νέα παρουσιάστρια του ALPHA μπορεί να έχει όλη την καλή διάθεση να παίξει με τον κόσμο, να φωνάζει, να κάνει τσαχπινιές και άλλα πολλά για να κερδίσει τους τηλεθεατές αλλά προς το παρόν τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν χαμηλά. Βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπόψιν και ποιους έχει απέναντι της σε άλλα κανάλια.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου», και μίλησε για τις κριτικές που έχει ακούσει και διαβάσει, λέγοντας:

«Ευχαριστώ για τις ευχές. Εγώ δεν αισθάνομαι τη δουλειά σαν δουλειά γιατί είναι εξωτερικά γυρίσματα. Λατρεύω την ομάδα μου και περνάω πολύ καλά. Εγώ αγαπώ και πάντα θα αγαπώ αυτή την επικοινωνία με τον κόσμο. Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο δύσκολα γιατί όσο και να μην θέλω να ακούω, ακούω… Δεν είμαι ο άνθρωπος που σηκώνω τα χέρια και αγαπώ τις δικαιολογίες. Για μένα μπορούν να πουν ό,τι θέλουν! Αυτοί που κρίνουν καλά κάνουν και κρίνουν. Ακούω, σκέφτομαι τις κριτικές πάντα! Εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και στο κανάλι που με στηρίζει και δεν έχω νιώσει ούτε στιγμή περίεργα. Εγώ είμαι καπετάνιος και έχω πει ότι δεν αφήνω το καράβι. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν κρατώ κακίες και δέχομαι την κριτική. Έχω γερό στομάχι.”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Χάρις Αλεξίου: Ρίχνει αυλαία στο τραγούδι – Αυτό είναι το τελευταίο που ηχογράφησε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X